Wat voor extra’s kan een slotenmaker aanbieden?

Vrijwel iedereen heeft een beeld bij wat een slotenmaker ongeveer doet. Zo zijn dat soort mensen heel veel bezig met sloten en de veiligheid van een woning, maar kun je ook allerlei advies bij ze inwinnen als je vragen hebt over je eigen sloten. Verder is het ongelooflijk prettig dat je ze altijd kunt bereiken, aangezien ze je bijvoorbeeld ook kunnen helpen als je jezelf per ongeluk hebt buitengesloten. Maar naast al dit soort zaken, kunnen slotenmakers soms nog wat dingen aanbieden waardoor het contact nog fijner verloopt.

Pinnen bij de slotenmaker

Zo is een van de zaken die het gemakkelijker maakt om een slotenmaker in te schakelen, het feit dat sommige slotenmakers een pinautomaat bij zich hebben. Je kunt de professional dan eenvoudigweg betalen door gewoon te pinnen. Dit is in veel gevallen erg prettig, want steeds meer mensen hebben geen contant geld in huis. Je hebt het vandaag de dag ook bijna nergens meer nodig, dus het is helemaal niet gek als dit ook voor jou geldt. Dit scheelt je weer een ritje naar de geldautomaat en het zorgt ervoor dat je niet met contant geld blijft zitten waar je vervolgens geen nut voor hebt.

Garantie op sloten

Verder kan het heel prettig zijn om jezelf te verzekeren van een klus die goed wordt uitgevoerd. Natuurlijk zal een goede slotenmaker er altijd voor zorgen dat de klus zo goed en zo snel mogelijk wordt geklaard, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht blijken dat een slot na een paar maanden toch alweer aan vervanging toe is, dan is het erg prettig als je garantie hebt gekregen van de vorige keer dat er een professional langs is gekomen. Bekijk dus zeker welke slotenmakers garantie bieden op hun werk. Dit zijn over het algemeen degene die ook erg goed werk leveren.

Een slotenmaker met spoed inschakelen

Ook is het bij veel slotenmakers mogelijk om gebruik te maken van een spoedservice. Natuurlijk zal een slotenmaker altijd proberen om er zo snel mogelijk te zijn, maar af en toe wil je het liefst dat de professional er al binnen enkele minuten is. In dat geval kun je vaak gebruik maken van een spoedservice. Hiervoor betaal je in de regel wel extra, maar je kunt dan ook wel professionele hulp verwachten binnen enkele minuten. Dit kan erg prettig zijn als er net is ingebroken of als je jezelf hebt buitengesloten.

Vaste tarieven

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk om te weten hoeveel geld je kwijt zult zijn aan een bepaalde slotenmaker. De kosten bestaan vaak namelijk uit meer dan alleen de arbeid die wordt geleverd. Ook de voorrijkosten en materiaalkosten worden in veel gevallen meegerekend. Dit kan ervoor zorgen dat het niet altijd even duidelijk is hoe duur het nou uiteindelijk zal zijn. Gelukkig is het zo dat er slotenmakers zijn die vaste, heldere tarieven hebben voor allerlei soorten veelvoorkomende klussen. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Wil je weten welke goed zijn? Bekijk dan eens erkende slotenmakers in uw regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *